Gebruikt u een veilige CBD-olieCBD-olie wordt een van de populairste nieuwe producten die momenteel op de markt zijn. In feite bedroeg de jaarlijkse verkoop van CBD-olieproducten in 2018 bijna 600 miljoen en wordt geschat dat deze jaarlijks met meer dan 107 procent zal groeien. Vóór 2017 waren CBD-producten alleen verkrijgbaar in hoofdwinkels, natuurvoedingswinkels en bij enkele dokterspraktijken. Sinds die tijd is de markt explosief gegroeid en zijn CBD-producten nu verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels, nationale voedingswinkels, schoonheidssalons, nagelstudio's, gemakswinkels en zelfs benzinestations. Maar zijn deze CBD-producten vervaardigd uit veilige CBD-olie?

Laten we eerst eens kijken wat we bedoelen met veilige CBD-olie. Sommige rapporten geven aan dat maar liefst 40% van de CBD-producten op de markt positief testten voor zware metalen zoals lood en arseen, geconcentreerde chemische pesticiden, bacteriën, schimmels, giftige schimmels, THC en tal van andere gevaarlijke onzuiverheden. De meeste mensen zijn het erover eens dat producten die deze onzuiverheden bevatten, als onveilig worden beschouwd.

De meeste van deze onveilige CBD-olieproducten worden verbouwd en geproduceerd in China, Mexico en tal van derdewereldlanden die weinig of geen toezicht houden op de producten die ze verkopen.

Een van de meest voorkomende en gevaarlijke onzuiverheden die vaak worden aangetroffen in besmette CBD-producten zijn chemische pesticiden. Deze chemicaliën worden gebruikt om insecten en andere organismen te doden die schadelijk kunnen zijn voor de plant. Volgens het Toxics Action Center "zijn pesticiden in verband gebracht met een breed scala aan gevaren voor de menselijke gezondheid, variërend van kortetermijneffecten zoals hoofdpijn en misselijkheid tot ernstiger gezondheidsproblemen zoals kanker, reproductieve schade en hormoonontregeling." Het kan erg gevaarlijk zijn om elk type bedorven CBD-product in te nemen als het is verontreinigd met pesticiden.

De beste en veiligste producten die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn die waarin de hennep in de Verenigde Staten wordt verbouwd en de olie wordt geproduceerd in een voedselveilige faciliteit. En het moet CBD olie natuurlijk worden getest door een betrouwbare, externe faciliteit. Als u op zoek bent naar een veilig CBD-olieproduct met consistente hoge kwaliteit en CBD-niveaus, zoek dan naar leveranciers in de VS die alleen in de VS gekweekte hennep gebruiken. Zoek daarnaast naar leveranciers van wie de producten grondig zijn getest op zuiverheid, kwaliteit en reinheid. En als extra maatstaf voor veiligheid en kwaliteit worden veel van deze fabrikanten gereguleerd door overheidsinstanties.

Als voorbeeld van dit soort staatstoezicht moeten CBD-fabrikanten in Colorado zich registreren bij het Colorado Department of Public Health and Environment (CDPHE). Vervolgens moeten ze aan verschillende vereisten voldoen, zoals aantonen dat industriële hennep die in die faciliteit wordt geproduceerd, niet meer dan drie tiende van 1 procent THC bevat, de psychoactieve stof in marihuana waardoor iemand high wordt.

Wanneer u koopt bij leveranciers in Colorado of als uw leverancier andere externe organisaties gebruikt die bevestigen dat u veilige producten koopt, kunt u er zeker van zijn dat CBD-producten zoals badbommen, CBD-druppels, gummies, gelcapsules, reliëfcrèmes, zalven, en meer zijn veilig om te consumeren en te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *